Ieder maand is er een veiling op de eerste bijeenkomst. De veilinglijst met de aangeboden kavels wordt gepubliceerd als bijlage met ons blad Mosaphil. Tijdens de verenigingsavond is er gelegenheid de kavels voor die avond te bekijken. Bij de veilingmeester is een nummer te verkrijgen en kunt u meebieden op de aangeboden kavels. Na de veiling is de afrekening, onder verhoging van 5% veilingkosten, en kunt u de verworven kavels contant afrekenen en in ontvangst nemen.

Schriftelijk veilen

Misschien ziet U in onze veilinglijsten wel eens een kavel staan, dat uw interesse heeft. Echter: u kunt zelf niet aanwezig zijn. U heeft dan de mogelijkheid op een andere manier uw bod kenbaar te maken bij de veilingmeester:
U mailt met veilingmeester@philatelisten-zl.nl en u brengt via internet uw bod schriftelijk uit.

U krijgt een kavel toegewezen tegen het laagste bod dat voor u geldt. U biedt bijv. max. € 5,00; het kavel wordt toegeslagen op € 2,50 en het kavel is voor de prijs van € 2,50 voor u.
Met de veilingmeester spreekt u verder af hoe de koop wordt afgerond. Dit kan op de volgende clubavond. Ook is het mogelijk het kavel per post toegestuurd te krijgen. De portokosten worden dan extra in rekening gebracht. Na ontvangst van het geld sturen wij u dan de kavel(s) toe.